TANTRA

Gwydion
Član foruma
Has thanked: 0
Been thanked: 0

ARTHuR wrote:Upravo se o Kobrinom dahu i sličnim krijama radi. Čovek ima nekih 30 godina prakse u tom smeru. JEste i Satyanandin učenik, između ostalog. I da, moći će upravo to da se nauči.

Gwy, imaš poznanika na Limanu koji dovodi čoveka u Novi Sad, stari su ortaci, tih 30 godina. Jeste da tog poznanika većina vas u NS ne ceni preterano, ali ovde se ne radi o njemu već o onome iz Zagreba. ;)

Jok bre,, ako je sa njim to povezano, ja sam na dijametralno suprotnom kraju grada :D
U svim prodavnicama okultnih drangulija

Zlatna Zora pobediti mora! Najnoviji guslarski epski opus u desetercu o herojskim podvizima Hierusa Gwydiona, ukljucujuci i hitove poput Drma mi se na nemisu cvece, Hiereus Gwydion suta glupavoga lajavog krelca u dupe, Hiereus Gwydion pobedjuje bandu nimfomanki, Das ist Hiereus Gwydion, Hiereus Gwydion ore autostrade uma, Hiereus Gwydion i Vila Zlatnozorka ... Potrazite u svim prodavnicama okultnih drangulija jos danas. Cijena prava sitnica!
Gost
Član foruma

Koji je taj? Stančić? Očete da ga ja izubijam ovde, pa da ne može da dođe. :D
just kidding
.
Gwydion
Član foruma

Gost wrote:Koji je taj? Stančić? Očete da ga ja izubijam ovde, pa da ne može da dođe. :D
just kidding

Zapravo koliko se ja sećam kako je nastajao taj "tantra klub", ako nisam pobrkao grupe, to je nastalo tako što je jedna devojka poreklom iz Sarajeva, inače mislim da je dobra prijateljica Tau E, koja je svojevremeno odselila u USA došla u Bosnu i Hrvatsku da održi nekoliko seminara "tantre", konkretno u Sarajevu, Zagrebu i Dubrovniku. Nakon toga, mislim da je više od hiljadu parova prošlo kroz te kurseve "tantre". Dakle, to što se tamo održavalo, a po slikama to je skup polurazgolićenih parova koji se drže za ramena i jedni iza drugih u takvoj koloni đuskaju kroz sobu, je ono što se naziva neo-tantra i bavi se poboljšanjem seksualnog života učesnika. Tantra ima neke druge ciljeve :D
Sad, ako tu ima i nešto više, ako ovo sa Kobrinim dahom, onda to ima i neku drugu dimenziju. No to ja već ne znam...

Zlatna Zora pobediti mora! Najnoviji guslarski epski opus u desetercu o herojskim podvizima Hierusa Gwydiona, ukljucujuci i hitove poput Drma mi se na nemisu cvece, Hiereus Gwydion suta glupavoga lajavog krelca u dupe, Hiereus Gwydion pobedjuje bandu nimfomanki, Das ist Hiereus Gwydion, Hiereus Gwydion ore autostrade uma, Hiereus Gwydion i Vila Zlatnozorka ... Potrazite u svim prodavnicama okultnih drangulija jos danas. Cijena prava sitnica!
stojan popivoda
Član foruma

A tebi bi kanda bilo loše da ti dve polurazgolićene tantra-djeve iz "tantra kluba" malo daju po Kobrinom dahu... :roll:
Sramota je glamur odustajanja od bestidnosti.
Gwydion
Član foruma

stojan popivoda wrote:A tebi bi kanda bilo loše da ti dve polurazgolićene tantra-djeve iz "tantra kluba" malo daju po Kobrinom dahu... :roll:

Dragi Popivoda, u Novom Sadu je 4 žene na jednog muškarca, statistički. Od tog statistički manjeg dela, jedan dobar deo uopće nije zainteresovan za žene, a od onog dela koji jeste oduzmi smotane. Dakle u Novom Sadu nije teško do
i do "polurazgolićenih djeva", ponekad se dešava da je dovoljno samo dozvoliti da te pokupe, ali je teško biti karakter i predati se samo onoj jednoj koja je prava. Ovo ostalo je odavno prevaziđeno sa teen godinama :mr:

ARTHuR
Član foruma

Gwydion wrote:Jok bre,, ako je sa njim to povezano, ja sam na dijametralno suprotnom kraju grada :D

ROFL! To sam čekao da čujem.

No, poznato ti je da on naprosto poznaje pola ex-Yugoslaviae. U ovom slučaju, taj Davor Stančić je ( :mah: Goste) naprosto njegov prijatelj. Nije baš u redu da po jednom sudiš o drugom. Recimo, da ja kažem nekome da tamo neki Gwydion poznaje tog lika iz NS, i da tebe više odjednom niko na netu... jel'?
Shine! Shine!
The lights of good works shine!
The watch before the city gates...
Gwydion
Član foruma

ARTHuR wrote:
Gwydion wrote:Jok bre,, ako je sa njim to povezano, ja sam na dijametralno suprotnom kraju grada :D

No, poznato ti je da on naprosto poznaje pola ex-Yugoslaviae. U ovom slučaju, taj Davor Stančić je ( :mah: Goste) naprosto njegov prijatelj. Nije baš u redu da po jednom sudiš o drugom. Recimo, da ja kažem nekome da tamo neki Gwydion poznaje tog lika iz NS, i da tebe više odjednom niko na netu... jel'?

Nije problem u tvom prijatelju iz Zagreba. Problem je u tome što organizaciono to ima veze sa ovim drugim, ako sam ja tebe dobro shvatio. To nije dakle moj komentar na Gospona iz Zagreba o kojem ne znam ništa. već na organizaciju celog događaja.
Puno sreće svima tu, ne sumnjam da će biti ljudi koji će se tu dobro snaći i kojima če prijati, ali eto ja kidam :run:

sokrat
Član foruma

Dragi Popivoda, u Novom Sadu je 4 žene na jednog muškarca, statistički. Od tog statistički manjeg dela, jedan dobar deo uopće nije zainteresovan za žene, a od onog dela koji jeste oduzmi smotane. Dakle u Novom Sadu nije teško do i do "polurazgolićenih djeva", ponekad se dešava da je dovoljno samo dozvoliti da te pokupe

Ja sam najozbiljnije razmisljao o tome da se preselim u novi sad, zbog devojaka i akcenta koji jednostavno obozavam. Nemas pojma koliko ti zavidim...
fejk it til ju mejk it
ARTHuR
Član foruma

Gwydion wrote:
ARTHuR wrote:

Nije problem u tvom prijatelju iz Zagreba. Problem je u tome što organizaciono to ima veze sa ovim drugim, ako sam ja tebe dobro shvatio. To nije dakle moj komentar na Gospona iz Zagreba o kojem ne znam ništa. već na organizaciju celog događaja.
Puno sreće svima tu, ne sumnjam da će biti ljudi koji će se tu dobro snaći i kojima če prijati, ali eto ja kidam :run:

Kako ti maestralno umeš da zaobiđeš rečeno... :rispekta:
Shine! Shine!
Gost
Član foruma

ARTHuR wrote:U ovom slučaju, taj Davor Stančić je ( :mah: Goste) naprosto njegov prijatelj.

Dobro, pa šta sada? Da li da ga bijem ili ne? :lol:

btw. to što Stančić "podučava" nema veze s Tantrom.
.
ARTHuR
Član foruma

Gost wrote:
ARTHuR wrote:U ovom slučaju, taj Davor Stančić je ( :mah: Goste) naprosto njegov prijatelj.

Dobro, pa šta sada? Da li da ga bijem ili ne? :lol:

btw. to što Stančić "podučava" nema veze s Tantrom.

Pa da, to sam i hteo da te pitam. Šta on u stvari radi, jer meni je prikazao baš Satyanandino učenje plus još koješta. Zato me i interesuje šta ti misliš, i na osnovu čega ovo tvrdiš. Meni ne pada na pamet da preporučujem čoveka za koga sa dve strane dobijam omalovažavajuće komentare. Kada ne bi bilo još 2-3 linije pozitivnih izveštaja, ubio bih ga sam. :mua:
Shine! Shine!
Gost
Član foruma

Gledaj arthur ja ti to ne mogu stručno objasnit jer nisam verziran na istočna učenja.
Ali vidio sam tipa par puta uživo, jednom razmjenio par rečenica, bio na predavanju, i čovjek energetski ne postoji. Tj. to je sve drkica.
One njegove curke što su na sajmu ezoterije izigravale klaune prije par godina, pa su imale žičane piramide na glavi, to je sve opća komedija.
Zaparvo u hrv. koliko je meni poznato nema ispravne tantričke linije. Iako ima par samoprozvanih gurua koji na tako nešto pretenduju, ali sve ti je to samo šminka.
.
ARTHuR
Član foruma

Nisi mi rekao ništa relevantno, na žalost.

Ni ja ne postojim pred nekim ljudima. A mnogi kažu da sam nuklearna centrala. Ko je u pravu?

Zašto ovo kažem? Zato što postoje neke prakse i u magiji i u jogi i posebno tantri, koje te na izvesnim ravnima, posebno onim "nižim" štite potpunom nevidljivošću.
Shine! Shine!
Gost
Član foruma

Ma pusti to Arthure.
Ja ti imam rengenski pogled za te stvari. iako naravno nije naučno dokazivo :|

Ak ništa drugo, neka osoba dođe pa ju sam očitaš. To je najsigurnije i najtočnije na kraju krajeva.
.
stojan popivoda
Član foruma

sokrat wrote:
Dragi Popivoda, u Novom Sadu je 4 žene na jednog muškarca, statistički. Od tog statistički manjeg dela, jedan dobar deo uopće nije zainteresovan za žene, a od onog dela koji jeste oduzmi smotane. Dakle u Novom Sadu nije teško do i do "polurazgolićenih djeva", ponekad se dešava da je dovoljno samo dozvoliti da te pokupe

Ja sam najozbiljnije razmisljao o tome da se preselim u novi sad, zbog devojaka i akcenta koji jednostavno obozavam. Nemas pojma koliko ti zavidim...

Lep ti je plan, ali da bi bio uspešan moraš malo da pustiš stomak. Da se ne izdvajaš od lokalaca....
;)
Sramota je glamur odustajanja od bestidnosti.
Ganjanath
Član foruma

Dajem pet para na svoje parapsihološke moći koje tvrde-
da nije Stančić u pitanju, pa ni Piko.
The Order concerns itself with Hermeticism in the Atlantic/Lemurian tradition; and with the practise of "initiatic dreaming" in the Owayssi sufi tradition; and with the study of revolutionary theory and praxis in Hashashin history. The Order follows a principle which might be called "anarcho-monarchism", and considers each of its devotees as a "Pretender to the throne of an Imaginal Sumer".
Post Reply