Takodje nisam pripadnik niti jedne religijske skupine. No, volim da cujem razlicite vero-ispovesti, posto su sve to razlicite ponude koje nam otvaraju mogucnosti ukoliko Veru prepoznamo u sebi, te se Nadamo da cemo dostici sveprozimajucu Ljubav.
Lupetam
'Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgement. For even the very wise cannot see all ends.'
Ne volim nikakvu vrstu pripadnosti. Mogla bih olako da se deklarišem kao mnogo toga, ali iskreno, još uvek ne znam. Volim da mislim kako verujem u "ljubav pod Voljom".
Postajem disklekleklekstičan s godinama, pa pročitah naslov topika kao "Predsjednik koje religije ste?"; pa krenuh da odgovorim..
The Order concerns itself with Hermeticism in the Atlantic/Lemurian tradition; and with the practise of "initiatic dreaming" in the Owayssi sufi tradition; and with the study of revolutionary theory and praxis in Hashashin history. The Order follows a principle which might be called "anarcho-monarchism", and considers each of its devotees as a "Pretender to the throne of an Imaginal Sumer".
Krsten sam u Evangelistickoj crkvi (please don't hate me :-) ).Ali nisam pripadnik te vere,krsten sam kao jako mali pa nisam bio ni svestan toga niti sam krsten svojom voljom.Trenutno u srednjoj skoli idem na veronauku pravoslavnu i to mi dodje kao prazan cas posto mi gradjansko vaspitanje u 1. I 2. godini nije bas odgovaralo.Sad se smejem djakonu kako lupa gluposti,mislim covek je manje vise o.K. ali prisustvo hriscanskog bulaznjenja kod njega je jako prisutno itd.Hriscanstvo iskreno ne gotivim.A ako bi morao da budem Hriscanin onda bi bio pravoslavac.Ne gotivim za sada ni jednu religiju.A po stavovima sam najblizi Haosu.