Silva metod
- Tau Elohael
- Član foruma
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Bl@cky wrote:Da li neko primenjuje tehnike Silva metode? Ja vec neko vreme vezbam tehniku, ali sem osetno uspesnog opustanja tela nisam postigao druge rezultate.
Primenjivao sam nekad davno. Fin metod za razvoj vizualizacije i jos ponesto. Kakve rezultate zelis/ocekujes?
Every man and every woman is a star.
Bl@cky wrote:Da li neko primenjuje tehnike Silva metode? Ja vec neko vreme vezbam tehniku, ali sem osetno uspesnog opustanja tela nisam postigao druge rezultate.
Takođe davno, mada ponekad iskoristim poneki deo tih tehnika tu i tamo, više kao deo nečega drugog/šireg.
Moguće je da "dublje" rezultate nemaš jer ti je potreban saradnik, grupa ili sl. Neko ko će da te povede izvan tvojih ovira. Ne kao vođa, već kao neko ko možda vidi stvari iz drugog ugla, što važi i u obratnom slučaju, ti njemu da pomogneš. Mislim da još uvek postoje grupe koje rade u okviru Silva sistema ovde kod nas, posebno u BGDu.
Shine! Shine!
The lights of good works shine!
The watch before the city gates...
The lights of good works shine!
The watch before the city gates...
Procitao sam pdf knjigu na srpskom. Skinuo sa neta 7 lekcija u mp3 formatu i tamo sam saznao za prilicno radikalne ideje koje se mogu poistovetiti sa vidovitoscu i kontrolom buducih desavanja. Nigde na netu nisam nasao na konkretan odogovor bio koga ko bi mogao da potvrdi price iz knjige.
Eto, npr Tau Elohael je rekao "Primenjivao sam nekad davno. Fin metod za razvoj vizualizacije i jos ponesto. " Ako npr. mozemo usmeravati buducnost nama u korist ali bez tudje stete, ili saznavati informacije u snovima, zasto bismo prestali to da radimo?
Mogao bih da potvrdim da sam se poceo secati delova snova kada pred spavanje prodjem tehniku snova, ali to bi trebalo da bude samo pocetak saznavanja.
Eto, npr Tau Elohael je rekao "Primenjivao sam nekad davno. Fin metod za razvoj vizualizacije i jos ponesto. " Ako npr. mozemo usmeravati buducnost nama u korist ali bez tudje stete, ili saznavati informacije u snovima, zasto bismo prestali to da radimo?
Mogao bih da potvrdim da sam se poceo secati delova snova kada pred spavanje prodjem tehniku snova, ali to bi trebalo da bude samo pocetak saznavanja.