Potforum: Rituali

Step by step uputstva za izvođenje radova.
Post Reply
L'Arlecchino
Član foruma
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Potforum: Rituali

Post by L'Arlecchino »

Otvorio sam ovaj potforum kako bi se preglednije i na jednom mestu pisalo o svim vrstama rituala: Telema, ZZ, AA, martinizam, RC+, bla-bla.:)

Uzivajte ;)
Tada nakon svega dođoše mi izvesni ljudi govoreći: O Majstore! Objasni nam VELIKO DELO, O Majstore! A ja sam zadržao svoj mir.
O generacijo brbljivaca! ko će vas spasiti Besa koji se spustio na vas? O Brbljivci, Naklapala, Pričalice, Jezičare Jedne, Ćeretala, Žvakači Crvene Krpe koja je raspalila Apisa Spasitelja do besa, naučite prvo šta je Rad! a VELIKO DELO nije mnogo daleko od toga! ~ KEΦAΛH NB
Tau Elohael
Član foruma

Re: Podforum: Rituali

Post by Tau Elohael »

L'Arlecchino wrote:Otvorio sam ovaj podforum kako bi se preglednije i na jednom mestu pisalo o svim vrstama rituala: Telema, ZZ, AA, martinizam, RC+, bla-bla.:)
Uzivajte ;)

Mogu li dodati/sugerisati: ne samo da se pise o ritualima, vec da svaka data tema zapocne konkretnim opisom i uputstvima za praktikovanje odredjenog rituala, iz koje god da je tradicije... tada se dalje na to mogu nadovezivati pitanja, komentari, objasnjenja, usporedbe, neslaganja ili slaganja itd. Ali prvi korak je: postovati konkretan ritual, uz objasnjenje kako se izvodi... znaci praksa na prvom mjestu. Je li moze tako? :)
Every man and every woman is a star.
Rua
Član foruma

Post by Rua »

Here we go again :buahaha: De, proberi onda i sav ritualni višak koji je zaglavio kod mene u Ostalom :D
'Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgement. For even the very wise cannot see all ends.'
L'Arlecchino
Član foruma

Post by L'Arlecchino »

Tau Elohael wrote:Mogu li dodati/sugerisati: ne samo da se pise o ritualima, vec da svaka data tema zapocne konkretnim opisom i uputstvima za praktikovanje odredjenog rituala, iz koje god da je tradicije... tada se dalje na to mogu nadovezivati pitanja, komentari, objasnjenja, usporedbe, neslaganja ili slaganja itd. Ali prvi korak je: postovati konkretan ritual, uz objasnjenje kako se izvodi... znaci praksa na prvom mjestu. Je li moze tako? :)

Pa naravno. To i jeste zamisao zapravo. Nisam bio jasan. Dakle, svaka tema ovde bi trebalo da bude ritual o kome bi se posle pricalo. Evo ja bas sada dodah Liber Resh.:) Tau, posto si ti moderator ovde vidi da se pazi sta se pise... nikakve teorije zavere i mrmoti vec konstruktivne stvari.;)
Tada nakon svega dođoše mi izvesni ljudi govoreći: O Majstore! Objasni nam VELIKO DELO, O Majstore! A ja sam zadržao svoj mir.
O generacijo brbljivaca! ko će vas spasiti Besa koji se spustio na vas? O Brbljivci, Naklapala, Pričalice, Jezičare Jedne, Ćeretala, Žvakači Crvene Krpe koja je raspalila Apisa Spasitelja do besa, naučite prvo šta je Rad! a VELIKO DELO nije mnogo daleko od toga! ~ KEΦAΛH NB
Tau Elohael
Član foruma

Post by Tau Elohael »

L'Arlecchino wrote:
Tau Elohael wrote:Mogu li dodati/sugerisati: ne samo da se pise o ritualima, vec da svaka data tema zapocne konkretnim opisom i uputstvima za praktikovanje odredjenog rituala, iz koje god da je tradicije... tada se dalje na to mogu nadovezivati pitanja, komentari, objasnjenja, usporedbe, neslaganja ili slaganja itd. Ali prvi korak je: postovati konkretan ritual, uz objasnjenje kako se izvodi... znaci praksa na prvom mjestu. Je li moze tako? :)

Pa naravno. To i jeste zamisao zapravo. Nisam bio jasan. Dakle, svaka tema ovde bi trebalo da bude ritual o kome bi se posle pricalo. Evo ja bas sada dodah Liber Resh.:) Tau, posto si ti moderator ovde vidi da se pazi sta se pise... nikakve teorije zavere i mrmoti vec konstruktivne stvari.;)

Dogovoreno :D a moracemo malo prekopati i po onom Ruinom ormaru koji je spomenula, mozda se nadje sta zanimljivo, u kakvoj staroj kutiji... mozda neka zaboravljena kopija Necronomicona ili sl. :P
Every man and every woman is a star.
Rua
Član foruma

Re: Potforum: Rituali

Post by Rua »

Eh... Ma jok, kod mene samo prizivi boginja (rubeole etc), saveti kako da poludite nekoga, par hintova o seksualnosti i po koji način za bogaćenje :)
'Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgement. For even the very wise cannot see all ends.'
saintdelicious
Site Admin

Post by saintdelicious »

A nećete mrmota, nećete? E pa će da vi'te... :D Orobi slobodno i magiju haosa, tamo ima nekih necronomicon rituala, čini mi se...
L'Arlecchino
Član foruma

Post by L'Arlecchino »

Prionucemo Tau i ja na posao oko ovog foruma i njegovog novog deteta... da se to lepo sredi ;)
Setperibsen
Član foruma

Post by Setperibsen »

saveti kako da poludite nekoga

Nikad ne znaš kad će da ustreba ;)
Image
ntsn nfr ntr

Egiptologija je HIV okultizma.
Post Reply