http://www.spiritual-technology.com/mem ... /index.htm
Možeš i kod Žikine sestre, Bojane Mihajlović, da odeš. Mislim da po seansi naplaćuje oko 20-25 evra, ne sjećam se baš najbolje.
O reinkarnaciji
Kakva su iskustva nakon regresije? Navodno, većina onih koji odluče podvrgnuti se tome (neovisno da li hipnotičkoj ili nehipnotičkoj) imaju dojam da im to pomaže da se osjećaju bolje i da nađu smisao koji su tražili. Vjerujete li vi da regresija može pomoći u rješavanju problema koji pojedinca prate kroz život?
Phoenix wrote:Kakva su iskustva nakon regresije? Navodno, većina onih koji odluče podvrgnuti se tome (neovisno da li hipnotičkoj ili nehipnotičkoj) imaju dojam da im to pomaže da se osjećaju bolje i da nađu smisao koji su tražili. Vjerujete li vi da regresija može pomoći u rješavanju problema koji pojedinca prate kroz život?
Postoje neuporedivo direktniji i efikasniji načini da se dođe do sebe i razreše problemi. Regresija i uopšte sećanja na prošle živote mogu da pomognu da se integrišu neke stvari, reše problemi, da se koješta stavi u bolju perspektivu, ali mogu da budu i izvor jezivih problema.
Bar kod nas postoji čitava hrpa modernih tehnika koje se time mnogo efikasnije i čistije bave, a najgušća koncentracija svega toga je u okruženju (sadašnjem i bivšem) Živorada Mihajlovića Slavinskog.
Shine! Shine!
The lights of good works shine!
The watch before the city gates...
Zanimljivo je ovo što si napisao, da regresija može biti i izvor problema. To se ne spominje često, u prvom je planu njen učinak na poboljšanje života, ljudi se podvrgavaju tome da bi riješili problem a ne razmišljaju da bi se mogao pojaviti neki novi.
Ne znam baš na koji način regresija može da bude izvor "jezivih problema", ali znam da može da pomogne, iako ne mora. Kako god, za regresiju ne moraš ići kod nikog, u stvari, ako si pametan, odeš jednom na regresiju i onda možeš da radiš sam regresiju nad sobom, ako si ukapirao po kojem principu to funkcioniše, što nije teško. Jedino je malo komplikovanije što nemaš nikoga da te vodi i što nemaš e-metar, ali opet se možeš snaći. Ako naiđeš na "nove" tj. stare probleme, regresolog će da ih odituje, tako da nemaš razloga da se bojiš da će novi problemi nastati.
Fear is failure, and the forerunner of failure.
If Power asks why, then is Power weakness.
Sitch Boe wrote:Ne znam baš na koji način regresija može da bude izvor "jezivih problema", ali znam da može da pomogne, iako ne mora. Kako god, za regresiju ne moraš ići kod nikog, u stvari, ako si pametan, odeš jednom na regresiju i onda možeš da radiš sam regresiju nad sobom, ako si ukapirao po kojem principu to funkcioniše, što nije teško. Jedino je malo komplikovanije što nemaš nikoga da te vodi i što nemaš e-metar, ali opet se možeš snaći. Ako naiđeš na "nove" tj. stare probleme, regresolog će da ih odituje, tako da nemaš razloga da se bojiš da će novi problemi nastati.
Nisam rekao da regresija kao tehnika izaziva probleme, već da neki ljudi zbog sećanja na prošle živote umeju koješta da utripuju. TO jest, neprecizno sam se izrazio, akcenat je trebalo da bude na "uopšte sećanja na prošle živote". Tehnika je savršeno OK, istina ima više tehnika, ali uglavnom sve što se radi sa Emetrom, ako voditelj ume da radi kako treba, odlična je stvar.
Problem nastaje kada neko ko se "setio" nečega iz prošlog života krene da ljude iz te priče traži u ovoj, pa počne da uobražava i sl. Viđeno mnogo puta. Nije problem, dakle, u tehnici, već u klijentu, pod uslovom da je idiot, a dao Bog, ogromna većina nas to jeste.
Shine! Shine!
Nisam rekao da regresija kao tehnika izaziva probleme, već da neki ljudi zbog sećanja na prošle živote umeju koješta da utripuju. TO jest, neprecizno sam se izrazio, akcenat je trebalo da bude na "uopšte sećanja na prošle živote". Tehnika je savršeno OK, istina ima više tehnika, ali uglavnom sve što se radi sa Emetrom, ako voditelj ume da radi kako treba, odlična je stvar.
Problem nastaje kada neko ko se "setio" nečega iz prošlog života krene da ljude iz te priče traži u ovoj, pa počne da uobražava i sl. Viđeno mnogo puta. Nije problem, dakle, u tehnici, već u klijentu, pod uslovom da je idiot, a dao Bog, ogromna većina nas to jeste.
OK, to je nešto drugo. Nije džabe Maja Mandić upoznala nekoliko reinkarnacija Isusa, Kroulija, Štajnera etc. samo u okolinu Beograda. Često se desi da čovjek vidi ono što želi da vidi.
Fear is failure, and the forerunner of failure.