Re: Moci talismana

#49
Ja se čudim ovom pitanju da li talismani rade.
Pa ovo je magijski forum.To je kao kad bi neko na lekarskom forumu pitao da li aspirin deluje.
Naravno da deluje ako nije placebo.To znači da pravilno napravljen i aktiviran talisman mora da radi, a ako neko pravi šarene priveske za ključeve i to zove talisman naravno da neće raditi.
Konkretno ako pravite runski talisman i ne napojite ga krvlju (što više to bolje) neće raditi. Ovde ima napisanih raznih načina aktiviranja talismana, ali to ništa ne valja.Ja lično sam pokušao aktivirati talismane na razne načine, neki sistemi mogu drugačije ali rune ne.Ma šta vi tvrdili RUNE SU ŽEDNE KRVI!!! Napojte ih i gledajte čudo svojim očima.Ne treba vam papski nuncije da ga potvrdi.
Ako neće mali anđeli pomoćiće mali đavoli

Re: Moci talismana

#51
Saint Delicious wrote:Čime god da se ti oblivaš, nije krv, ali su efekti čudotvorni... :D

Liber Legis (AL,III,24-25)
"Najbolja Krv jeste Lunina, mesečna.Onda sveža krv deteta, ili kapajuća iz nebeske zajednice, onda od neprijatelja, onda od sveštenika, na kraju od neke životinje nije važno koje". :evil:
Ako neće mali anđeli pomoćiće mali đavoli

Re: Moci talismana

#56
Talisman iz domaće kuhinje

Imate na primer komšiju koji uzgaja srafordske terijere i stalno ih pušta u vaše zadnje dvorište gde oni razvale kaveze sa vašim zečevima i podave ih. Upozorite ga, on se izvini i za deset dana ponovo isto.Zatvorite rupu u ogradi koju su provalili kerovi, a oni iskopaju novu rupu ispod ograde. Onda vi uzmete i napravite talisman u vidu runskog štapa. Ne malog štapa kao što se viđa na internetu, nego štap veliki kao bejzbol palica. Urežete na njega runu Ehwaz. Uzmete fotoaparat i slikate komšiju.Kupite živo pile na pijaci (za supu).Uzmete komšijinu sliku i stavite je na panj u dvorištu.Na tu sliku stavite glavu živog pileta i smrskate je jednim udarcem runske palice.Piletu odsečete glavu i date ga ženi na dalju obradu t.j. da skuva supu.Onom istom krvavom runskom palicom nastavite da udarate komšijinu sliku dok se ne iscepa, zatim zamotate u nju onu odsečenu pileću glavu i sve zajedno bacite u poljski klozet i duboko gurnete dole u g%vna. Kada supa bude skuvana i pile ispečeno pozovete komšiju na ručak (da se ispričate i pomirite). Posle ručka popijete nekoliko flaša piva i raziđete se u dobrom raspoloženju. Nakon nekoliko dana vidite komšiju kome je glava zamotana kao mumiji. Pitate ga šta mu se dogodilo.Imao je saobraćajku ali je samo malo čuknuo kola i nije se uopšte povredio, a to što je zamotan je zato što su iz kola u koja je udario izašla tri ćelavca i tukli ga sve dok se nisu umorili, onda su mu oteli novčanik (da izvade štetu koju im je naneo), i otišli u nepoznatom pravcu.
Pitanje je da li je talisman radio ili je sve tu slučajnost? :cld:
Ako neće mali anđeli pomoćiće mali đavoli

Re: Moci talismana

#58
Tau Elohael wrote:Antoniusss, mislim da cu ti morati dati pocasnu diplomu nekih od ovih okultnih drustava koje imam priliku predstavljati :lol:

Hvala ali ja sam već Majstor reda Sudne krpe,Vitez šerpi i lonaca, Veliki majstor Univerzalne Katoličko-Islamsko-Pravoslavne Crkve i Zelator Ujedinjenih Šalterskih Čekača!
Ako neće mali anđeli pomoćiće mali đavoli

Re: Moci talismana

#59
antoniusss wrote:
Tau Elohael wrote:Antoniusss, mislim da cu ti morati dati pocasnu diplomu nekih od ovih okultnih drustava koje imam priliku predstavljati :lol:

Hvala ali ja sam već Majstor reda Sudne krpe,Vitez šerpi i lonaca, Veliki majstor Univerzalne Katoličko-Islamsko-Pravoslavne Crkve i Zelator Ujedinjenih Šalterskih Čekača!Možda bi ti bilo blagoutrobno da se iniciraš u Red Presvetog Dangube, jer si činio i previše. :struja:
Shine! Shine!
The lights of good works shine!
The watch before the city gates...